Met elektrische auto naar noorwegen de

Bete antwoord: Ja, je zou je P4-game op een P5 moeten kunnen pelen. ony i van plan dat de nieuwe conole achterwaart compatibel i, maar deze lijkt alleen achterwaart compatibel te zijn met be...

Restaurant Ministerie Van Eten En Drinken

Thursday, 9 September 2021

Bij binnenkomst was er geen menukaart in te zien, maar de ambiance beviel ons gelijk. Van het huis krijg je als starter een borrelplankje met serranoham,... worst, augurk en nootjes. Hierna de menukaart waaruit je zelf een 4-gangenmenu voor een vaste prijs moest samenstellen. Om voordeliger uit te komen, hebben we hier toch maar voor gekozen. Het was verrassend en we hebben genoten. Gezien onze tijd hebben we de gangen achter elkaar laten komen. De volgende keer geen spontane actie bij dit restaurant, maar vantevoren plannen en reserveren. We komen hier zeker terug. Meer Datum van bezoek: februari 2020 Nuttig? Beoordeeld op 26 januari 2020 via mobiele applicatie Leuk concept, alles komt terug van ministerie. Vriendelijk personeel. Lekker gegeten. Was een prima 4 gangen diner. Toetje werd leuk gedaan. Zeker een aanrader om daar te gaan dineren maar ook voor te lunchen. Datum van bezoek: januari 2020 Nuttig? Beoordeeld op 15 november 2019 via mobiele applicatie Heerlijk gegeten. Heel vriendelijk personeel.

MINISTERIE VAN ETEN EN DRINKEN, Bergen op Zoom - Restaurantbeoordelingen - Tripadvisor

Maandag Gesloten Dinsdag Woensdag 11:30 - 01:00 Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Verrassend ministerie diner Lekker lokaal Dagverse producten Over Het Ministerie van Eten en Drinken Het Ministerie van eten en drinken is ontstaan uit liefde voor eten. Met passie presenteren de ministers mooie en vooral lekkere gerechten. De kracht van het Ministerie bestaat uit streekeigen en dagverse producten. Hierdoor kun je elke dag iets anders op jouw bord verwachten. Dineren bij het Ministerie is anders dan je gewend bent. Hier staat kwaliteit en oog voor detail voorop. Zo bieden wij ze een 4-gangendiner aan voor een vast bedrag van €36, 50 per persoon. Je kunt er ook terecht voor een hapje en een drankje. Zo wordt borrelen nog eens culinair! Dagverse producten

Uitstekend 16 Heel goed 20 Gemiddeld 5 Matig 0 Vreselijk 1 Gezinnen Stellen Alleen Zakelijk Vrienden Mrt-mei Jun-aug Sep-nov Dec-feb Alle talen Nederlands (42) Engels (1) Bekijk wat reizigers erover zeggen: Lijst wordt bijgewerkt... Beoordeeld op 18 juli 2021 via mobiele applicatie Hier onze het genot van een lekker hapje bijgekletst met mijn leidinggevende. Bediening was echt top. Voorgerecht: Tartaar Tussengerecht: Kerriesoep Hoofdgerecht: Biefstuk Nagerecht: Kaasplankje met 7 soorten kaas 😋. Met een portje Alles onder het genot van een sauvignon blanc uit Australie. Nadat we al... een biertje ophadden. En dat alles voor nog geen 140euro Meer Datum van bezoek: juli 2021 Nuttig? Beoordeeld op 26 juni 2021 via mobiele applicatie Geweldige ambiance en deskundig personeel. Aparte manier van serveren met roltafels voor aperitief, dessert en koffie. Heerlijk gegeten voor een zeer redelijke prijs. Datum van bezoek: juni 2021 Nuttig? Beoordeeld op 20 juni 2021 Na een eerder (bijzonder goed bevallen) bezoek aan de vestiging in Bergen op Zoom waren wij ook erg benieuwd naar het Ministerie in Oud Gastel.

Restaurant ministerie van eten en drinken

  1. Restaurant ministerie van eten en drinken in portugal
  2. Restaurant het Ministerie van eten en drinken - Visit Halderberge
  3. Halve kilo aankomen in 1 dag
  4. Restaurant ministerie van eten en drinken bergen op zoom
  5. Taxi naar schiphol met kinderzitje
  6. Restaurant ministerie van eten en drinken in turkije

Lunch was uitstekend (vier gerechten, gekozen voor vis), bediening excellent! Hier komen wij zeker weer terug, de reservering is gemaakt. Datum van bezoek: juni 2021 Nuttig? Beoordeeld op 6 september 2020 Heerlijk genoten van een 4 gangen diner en echt super kwaliteit uit eigen keuken en dat proef je gelijk,, ontspannen sfeer wel wat aan de stille kant binnen.. muziekje op de achtergrond zou wel pre kunnen zijn om het af te maken... Ik heb me... laten verrassen daar... Meer Datum van bezoek: september 2020 Nuttig? 1 Beoordeeld op 27 februari 2020 via mobiele applicatie Dit restaurant is echt een verborgen schat. Zodra je binnen komt, hangt er een hele gezellige sfeer en alles ziet er top uit. De gastheren zorgen er echt voor dat je een top avond hebt en weten over alle gerechten alles te vertellen. Vooral de... toevoeging van een dessert kar en koffie kar vind ik super! Al bij al geeft het een luxe en leuke ervaring, terwijl het qua kosten normaal blijft. Super tent en wij zullen nog zeker vaak komen!

1 minpunt. Als je geen 4 gangen menu op kunt kun je wel alleen een hoofdgerecht bestellen maar ben he net zo duur of nog duurder is natuurlijk raar. Datum van bezoek: november 2019 Nuttig? Beoordeeld op 30 september 2019 Het was al een leuke binnenkomst en omdat het stralend weer was, hebben we heerlijk buiten gezeten. Het eten was voortreffelijk en ook de bediening was uitstekend. Zeker voor herhaling vatbaar! In een woord SUPER. Datum van bezoek: augustus 2019 Nuttig? Beoordeeld op 30 september 2019 We hebben hier met 4 personen genoten van een goede maaltijd in een sfeervolle ambiance. Personeel was erg attent en vriendelijk. Concept is apart, de stoelen zitten voortreffelijk. Aanrader! Iedere 14 dagen een niewe kaart is wel een uitdaging, maar zorgt wel dat wij zeker... nog terug gaan. Meer Datum van bezoek: september 2019 Nuttig? Beoordeeld op 18 juli 2019 via mobiele applicatie Heel leuk thematisch restaurant met oog voor details. Prima kaart, lekkere gerechten, vriendelijke gastheren/gastvrouwen, voor een redelijke prijs.