Met elektrische auto naar noorwegen de

Bete antwoord: Ja, je zou je P4-game op een P5 moeten kunnen pelen. ony i van plan dat de nieuwe conole achterwaart compatibel i, maar deze lijkt alleen achterwaart compatibel te zijn met be...

Cafe De Toeter Groningen Pubquiz

Thursday, 9 September 2021

Online activiteiten – coronaproof Wij organiseren iedere week pubquizzen (woensdag & zondag) in het café en ook online. Onze quizzen zijn ook te boeken voor groepen. Hierbij kun je hapjes en verschillende bierpakketten bestellen. Liever zelf een quiz geven? Al onze reguliere quizzen en themaquizzen zijn te koop. Je kunt zelf aangeven hoe moeilijk de quiz moet zijn, zodat iedereen in jouw omgeving mee kan doen! Naast de quizzen hebben we voor de bierliefhebbers regelmatig een online bierproeverij. De bieren en bijpassende hapjes worden netjes bij jou thuis bezorgd. Tijdens de proeverij geven kenners informatie over de desbetreffende bieren en het brouwproces. Ook is een aantal van onze activeiten online beschikbaar. Oer-Hollandse spelletjes spelen tijdens 'Ik hou van Holland' of gewaagde stellingen beantwoorden tijdens 'Ranking your…' zorgen ervoor dat je alsnog een leuke middag of avond kunt beleven met vrienden, familie en collega's. Algemene informatie Al meer dan 30 jaar is De Toeter een begrip in de stad Groningen.

Cafe de toeter groningen pub quiz 1

cafe de toeter groningen pub quiz 6

Whisk(e)y- en Speciaalbiercafé De Toeter in Groningen heeft een breed assortiment van speciaalbieren waar u uit kunt kiezen. Van traditionele en wereldberoemde abdijbieren en trappisten tot bijzondere en vernieuwende speciaalbieren, u kunt het proeven in De Toeter. Wij beschikken over 19 (wissel)kranen en 160 bieren op fles. Dus stap eens binnen in ons café en laat u meenemen in de prachtige wereld van speciaalbier. De Toeter is tevens aangesloten bij de A. B. T. (Alliantie van Biertapperijen), dus iedere maand hebben wij voor u een nieuw bier op de tap wat nog niet eerder op fust heeft gelegen! De Toeter is in groningen en ver daarbuiten alweer sinds jaren een begrip wat betreft whisk(e)y en alles wat daar mee te maken heeft. Met een assortiment van maar liefst 300 single malt whisk(e)y's en de vele bijzondere 'Whisk(e)y nosing- and tastings' in het café en op locatie, zijn wij dan ook de trotse winnaar van 'The Scotch Single Malt Whisky Award 2010'! Kom dus snel eens een kijkje nemen in ons café en geniet van ons vloeibare goud in haar vele soorten.

Uitstekend 11 Heel goed 15 Gemiddeld 7 Matig 5 Vreselijk 4 Gezinnen Stellen Alleen Zakelijk Vrienden Mrt-mei Jun-aug Sep-nov Dec-feb Alle talen Nederlands (42) Engels (11) Duits (1) Meer talen Bekijk wat reizigers erover zeggen: Lijst wordt bijgewerkt... 3 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie De toeter is een cafe en geen restaurant eten is echt van kwaliteit. 3 verschillende gerechten met allemaal het zelfde bijgerecht, gebakken frieten die lauw werden geserveerd en een salade waar wat tomaatjes door heen waren gedaan en een zure azijn. Dit was echt niet... lekker. Als hoofdgerecht op huid gebakken dorado, sate en spareribs alles opnieuw zeer matig. Een nieuwe bediende die het vak nog moest leren, hij had de vaart er goed in, beetje te goed, als het aan hem had gelegen waren er binnen 10 minuten weer buiten. Tenslotte de koffie, kannhet soms nog een beetje goed maken maar deze espresso had totaal geen creme laag, eigenlijk niet drinkbaar. Hmmm een restaurant nee als cafe prima plek.

Cafe de toeter groningen pub quiz 2020

Tevens kunt u in de zomermaanden heerlijk genieten op het Ludina terras tegenover De Toeter. Het Ludina terras heeft de Misset Horeca Terras Top 100 Nr. 1 publieksprijs gewonnen in 2016 en in 2018 is het verkozen als het beste terras van Groningen. Kortom…één en al genieten! Lunch, hapjes of diner? Trek in een lekkere hap of een hapje? Maak een keuze uit één van onze heerlijke lunch- of dinergerechten. Bijzonder lekker en gezond, met gebruik van vele lokale producten! Bier & Spijsgerechten Aan het genieten op ons mooie locatie van een heerlijk speciaalbier, maar toch ook een beetje trek? Probeer dan eens één van onze zorgvuldig samengestelde Bier & Spijsgerechten. Een unieke smaaksensatie die u nog lang zal heugen! Bierproeverij Honden toegestaan Live Muziek Live voetbal Pubquiz Terras Openingstijden Maandag 19:00-01:00 Dinsdag 19:00-01:00 Woensdag 16:00-03:00 Donderdag 16:00-03:00 Vrijdag 14:00-03:00 Zaterdag 14:00-03:00 Zondag 16:00-03:00 Afwasser Aantal uren: 4 - 12 uur per week Opleiding & certificaten: Niet nodig Taal benodigheden: Nederlands, Engels Werkervaring: Werkervaring niet noodzakelijk Beschikbaarheid: Beschikbaar door de week, Beschikbaar in weekend Functie omschrijving: De Toeter is het speciaalbier- en whisky café van het noorden!

Slainte! Pubquiz De pubquiz is een Triviantquiz die bestaat uit 8 rondes met vragen, muziekfragmenten, foto's van o. a. beroemdheden en nog veel meer. Je kunt individueel meespelen, maar het is natuurlijk nog veel leuker als je samen met vrienden, kennissen of collega's een team vormt. Kom elke woensdagavond vanaf 20:00 uur en iedere zondag vanaf 19:00 uur quizzen in De Toeter! Reserveren is gewenst, deelname € 2, 50 p. p. (max 5 pers. per team). Bel 050-3124499 of via Aanmelden pubquiz. Ook is het mogelijk een quiz te reserveren voor groepen. Kijk onder activiteiten voor meer informatie.

  • Cafe de toeter groningen pub quiz 2016
  • Kan ik met meerdere mensen op 1 Netflix account? - GoeieVraag
  • Cafe de toeter groningen pub quiz 2018
  • Senseo ontkalken lampje blijft knipperen
  • Cafe de toeter groningen pub quiz 2019
  • Weer in nijmegen de komende 14 dagen
  • 8 regels voor een goede Facebook post - Social Marketing Doctors
  • Hoe kan je weten of je luizen hebt
  • Heb je het snel warm in bed? Altijd Goed Slapen geeft tips
  • Cafe de toeter groningen pub quiz 2017

Cafe de toeter groningen pub quiz -

Wat startte als een muziekcafé is nu uitgegroeid tot een bijzonder kwalitatief whisk(e)y- en speciaalbiercafé. De gezellige indeling, de ruime bar en de decoratieve koperblazers maken De Toeter tot een aangenaam café om heerlijk te genieten. De Toeter heeft de beschikking over 19 tappunten, meer dan 200 flesbieren en ruim 350 single malt whisk(e)y's. De Toeter schenkt ook bieren uit eigen microbrouwerij Rockin' Ludina Brewery, ooit begonnen in het schip de Ludina tegenover De Toeter. Dit grote aanbod heeft in combinatie met de gastvrijheid en professionele service geleid tot diverse waarderingen. De Toeter staat in 2019 op de 77e plek in de 'Misset Café Top 100' en is tevens provinciewinnaar geworden. Het café is de trotse ambassadeur van Pilsner Urquell, die een Urquell-tap geplaatst heeft die uniek is in Groningen. Eind 2010 is het café verkozen tot 'Beste Single Malt Whiskyhorecagelegenheid van Nederland' en als klap op de vuurpijl is De Toeter trotse SMWS (The Scotch Malt Whisky Society) ambassadeur van Noord-Nederland op het gebied van whisky.

Heb je onze heerlijke tapbieren gemist? Of wil je een avond extra leuk maken met een heerlijk bierpakket? Je kunt nu crowlers en bierpakketten bij ons bestellen! De pakketten zijn alleen beschikbaar voor afhalen. Neem snel een kijkje in ons assortiment. De bekendste pubquiz van Groningen De pubquiz op woensdag (19. 00u) en zondag (19. 00u) bestaat uit 8 rondes, waarvan 6 met algemene vragen, 1 fotoronde en 1 fragmentenronde. Beide quizzen worden zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven. Elke eerste donderdag van de maand (19. 00u) organiseren wij ook de Pop & Showbizzquiz livestream-pubquiz. Deze quiz bestaat uit 5 rondes vol met muziek en entertainment! Deelname voor elke online quiz is € 12, 50 per team. Met rond de 350 single malt whisk(e)y's is De Toeter voor de echte liefhebbers het whisk(e)ycafé! We zijn niet voor niks in 2010 verkozen tot 'Beste Single Malt Whiskyhorecagelegenheid van Nederland'. Daarnaast zijn wij trotse ambassadeur van SMWS (The Scotch Malt Whisky Society).

Komende zondag moet Nederland spelen tegen Tsjechië en jij kunt ze aanmoedigen bij Café De Toeter in Groningen! Wil jij weten hoe je hier bij kunt zijn? Lees dan snel verder! Café De Toeter Datum: 27 juni 2021 Locatie: Turfsingel 6 Bij De Toeter in Groningen geniet je al meer dan 15 jaar van heerlijke bieren, wijnen en andere drankjes tijdens het spelen van een leuke pub-quiz. Komende zondag komt De Toeter met ander entertainment en kun je de voetbalwedstrijd Nederland – Tsjechië bekijken op het grote scherm. Vanaf 6 uur kun je samen met de medewerkers en andere cafégangers genieten van de achtste finale van het EK. Klik op de link hieronder en reserveer direct jouw oranje tafeltje! Bekijk de website Wil jij ook genieten van de beste gerechten in Groningen met extra voordeel? Bekijk onze website en maak kennis met de leukste restaurants in Groningen!

Maar je kunt ook binnenzitten, gezellige tent. Veel soorten bier en whisky. Datum van bezoek: mei 2018 Nuttig? Beoordeeld op 27 april 2018 via mobiele applicatie Op Koningsdag op het terras geluncht. Drie kwartier gewacht op een drankje en nog eens een kwartier op ons eten. Reden: het is onverwacht??? druk. Broodje pulled pork was belegd met verlepte rucola, koud vlees en teveel saus. Hierover ons beklag gedaan, ons drankje hoefden... we niet te betalen. We zullen hier toch niet snel terug komen om te lunchen. Meer Datum van bezoek: april 2018 Nuttig? Meer beoordelingen bekijken