Met elektrische auto naar noorwegen de

Bete antwoord: Ja, je zou je P4-game op een P5 moeten kunnen pelen. ony i van plan dat de nieuwe conole achterwaart compatibel i, maar deze lijkt alleen achterwaart compatibel te zijn met be...

Excel Werkt Niet Meer Na Update Mac

Thursday, 9 September 2021

Als u de optie Schijfmachtigingen herstellen wilt gebruiken, gaat u als volgt te werk: Klik in het menu Ga op Hulpprogramma's. Start het programma Schijfprogramma. Klik op de primaire harde schijf voor uw computer. Klik op het tabblad Eerste hulp. Klik op Schijfmachtigingen herstellen. Het Programma Schijfprogramma herstelt alleen software die is geïnstalleerd door Apple. Dit hulpprogramma herstelt ook mappen, zoals de map Toepassingen. Dit hulpprogramma herstelt echter geen software die zich in uw startmap heeft geplaatst. Open Excel en controleer of het probleem is opgelost. Als dit niet het beste is, gaat u verder met methode 3. Methode 3 Een nieuw gebruikersaccount maken en gebruiken Als u een nieuw gebruikersaccount wilt maken, gebruikt u de volgende procedure. U velen moeten uw Office opnieuw installeren als u zich aanmeldt met een nieuw account. Klik op het Apple-pictogram en klik vervolgens op Systeemvoorkeuren. Klik op Accounts. Klik op het plusteken ("+") in de linkerbenedenhoek om het nieuwe accountvenster te openen.

Excel werkt niet meer na update mac address

  1. Excel werkt niet meer na update mac latest
  2. Excel werkt niet meer na update mac catalina
  3. Excel werkt niet meer na update mac 2018
  4. Excel werkt niet meer na update mac laptop
  5. Excel werkt niet meer na update mac desktop
  6. Wat is groene thee en waar is groene thee goed voor?
excel werkt niet meer na update mac air

Excel werkt niet meer na update mac pro

excel werkt niet meer na update mac operating system

Methode 1 Stap 1: Alle programma's stoppen U moet alle programma's stoppen voordat u doorgaat. Als u een toepassing wilt sluiten, selecteert u de toepassing op de werkbalk (boven) en selecteert u Vervolgens Stoppen. Als u een toepassing niet kunt sluiten of niet weet hoe u dit doet, houdt u de toetsen Command en Option in en drukt u vervolgens op Esc op het toetsenbord. Selecteer de toepassing in het venster 'Force Quit Application' en selecteer vervolgens Force Quit. Klik op Stoppen forceer om de toepassing te stoppen. U kunt Finder niet stoppen. Wanneer u klaar bent, klikt u op de rode knop in de linkerbovenhoek en gaat u naar stap 2. Stap 2: Uw voorkeuren Excel verwijderen Sluit alle Microsoft Office voor Mac toepassingen. Klik in het menu Ga op Start. Open Bibliotheek. Opmerking De map Bibliotheek is verborgen in Mac OS X Lion. Als u deze map wilt weergeven, houdt u de OPTION-toets ingedrukt terwijl u op het menu Ga klikt. Open Voorkeuren. Sleep naar het bureaublad. Als u het bestand niet kunt vinden, gebruikt Excel de standaardvoorkeuren.

Selecteer versie: Als u deze regelaar wijzigt, wordt deze pagina automatisch bijgewerkt Op je Mac kun je met de apps Pages, Numbers en Keynote documenten openen die in Microsoft Office zijn aangemaakt. Gebruik Pages om Microsoft Word-documenten te openen. Gebruik Numbers om Microsoft Excel-documenten te openen. Gebruik Keynote om Microsoft PowerPoint-presentaties te openen. Als Keynote, Numbers of Pages niet op je Mac staan, kun je deze apps in de App Store kopen. Open de App Store De apps zijn ook beschikbaar voor je iOS- en iPadOS-apparaten (via de App Store) en op. Neem geen persoonlijke informatie op in uw opmerking. De maximale tekenlimiet is 250. Hartelijk dank voor uw feedback.