Met elektrische auto naar noorwegen de

Bete antwoord: Ja, je zou je P4-game op een P5 moeten kunnen pelen. ony i van plan dat de nieuwe conole achterwaart compatibel i, maar deze lijkt alleen achterwaart compatibel te zijn met be...

Aanmelden Bij Google Play Mislukt &Raquo; Hoe Het Probleem "Informatie Controleren" Van Google Play | Op Te Lossen Android-Gidsen

Wednesday, 8 September 2021

(dus heb je alleen problemen met de google play store? ) Arsenio Lid sinds 27 januari 2014 Berichten 5 Reputatie 0 Nee, ik kan op internet want er is niks mis met mijn verbinding. Zodra ik mijn g mail ergens moet opgeven dus voor gmail google play en youtube etc. Krijg ik de melding dat hij geen betrouwbare verbinding tot stand kan brengen. Arsenio Lid sinds 27 januari 2014 Berichten 5 Reputatie 0 Heb het geprobeerd, werkt ook niet. Terug zetren naar fabrieksinstellingen werkt ook niet. Ik neem trouwens aan dat je je cache kan wissen in je applicatiebeheer? Ik heb een screenshot van de melding er bij gedaan. Bijlage: Bewerkt (28 januari 2014 12:24) Arsenio Lid sinds 27 januari 2014 Berichten 5 Reputatie 0 rooyevaar Lid sinds 24 augustus 2014 Berichten 2 Reputatie 0 #8 24 augustus 2014 11:07 Ik heb hetzelfde probleem, op een tablet. Geem sim kaart, dus het alternatief dat google zelf geeft is niet mogelijk. Ik heb het account van de tablet verwijderd en geprobeerd opnieuw aan te maken, maar daarbij krijg ik ook dezelfde melding.

Aanmelden bij google play mislukt video

Het eerste dat we willen aanbevelen, is dat u naar de instellingen van uw Android-telefoon gaat en op zoek gaat naar de Google-services en Google-applicaties. Voer beide in en voer een het cachegeheugen en alle gegevens wissen ​ Op deze manier worden alle gegevens die mogelijk zijn opgeslagen en die deze fout veroorzaken, geëlimineerd. Nadat u de aangegeven stappen heeft gevolgd, het volgende dat u moet doen, is de mobiele telefoon opnieuw opstarten ​ We raden u aan de terminal niet opnieuw op te starten, aangezien services in veel gevallen op de achtergrond open blijven. Gerelateerd artikel: Hoe en wanneer de Android-cache moet worden gewist Het beste wat je kunt doen is laat de telefoon ongeveer 10 minuten uit staan ​​en schakel hem vervolgens weer in ​ Verschijnt het verdomde 'Checking information'-bericht nog steeds als je je gegevens invoert op Google Play? Een andere uitstekende optie om dit probleem op te lossen, is door naar Instellingen te gaan en opnieuw in de Google-services en Google-apps te zoeken.

aanmelden bij google play mislukt google

Aanmelden bij google play mislukt mp3

In dit geval moet u op de knop drukken Forceer stop en schakel uit ​ Wacht nu een paar minuten en activeer beide applicaties opnieuw om te zien of dit is opgelost. Hoogstwaarschijnlijk heeft u al normaal toegang tot Google Play. Verschijnt het bericht Verificatie-informatie nog steeds? Het raakt om door te gaan naar majors. Wat we zullen doen, is de nieuwste versie van de toepassingswinkel handmatig installeren. Hiervoor is de beste optie download de nieuwste APK van Google Play via de volgende link ​ Om te zeggen dat het APKPure-portaal een benchmark in de sector is, zodat u er zeker van kunt zijn dat het downloaden volkomen veilig is. Houd er rekening mee dat u toestemming moet geven om toepassingen van onbekende bronnen te installeren. Nadat u de Google Play-applicatie heeft geïnstalleerd, probeert u te zien of u uw account correct kunt activeren. In het geval dat het blijft mislukken, raden we u aan geduldig te zijn en een paar uur te wachten, of het zelfs de volgende dag opnieuw te proberen, aangezien de meest mogelijke reden voor de bericht Informatie controleren het is simpelweg te wijten aan een storing in de servers van Google.

aanmelden bij google play mislukt maken

Aanmelden bij google play mislukt videos

  • Www usebongo be tafel voor tree hill
  • Aanmelden bij google play mislukt en
  • Aanmelden bij google play mislukt videos
  • Aanmelden bij google play mislukt free
  • Aanmelden bij google play mislukt download
  • Oog - Wikikids
  • Druk op hoofd en nek 10
  • Caravan pimpen? Judith van Caravanity geeft tips - Campingtrend
  • Aanmelden bij google play mislukt 2019

Google Play is zonder twijfel een van de belangrijkste tools op elk Android-apparaat. Vooral omdat het het ecosysteem van applicaties is en als het niet correct werkt, kun je WhatsApp of een andere applicatie officieel niet downloaden. En dit is waar de gevreesde « Informatie checken ". Gerelateerd artikel: De beste gratis alternatieven voor WhatsApp En is dat, de fout "Informatie controleren" in Google Play is een van de meest vervelende problemen voor gebruikers. Simpelweg omdat het niet zo is het blijft voor onbepaalde tijd laden nadat u uw Gmail-accountgegevens heeft ingevoerd ​ Laten we eens kijken naar de redenen waarom deze fout optreedt en wat de beste manier is om deze op te lossen. Waarom wordt het bericht 'Informatie controleren' weergegeven op Google Play? er vele redenen waarom Google Play vastloopt met dit vervelende bericht. Mogelijk hebt u de gegevens van uw Gmail-account verkeerd ingevoerd. Het normaalste is dat u automatisch een melding krijgt dat de gegevens niet onjuist zijn, maar het kan zijn dat de applicatiewinkel "denkt".

Aanmelden bij google play mislukt 1

Je kunt ook zoeken naar een specifieke app. Tik op Updaten. De game verwijderen en opnieuw installeren Als je een game verwijdert, kun je gegevens kwijtraken als je deze opnieuw installeert. Contact opnemen Neem contact op met ons team voor hulp bij inloggen. Was dit nuttig? Hoe kunnen we dit verbeteren?

Aanmelden bij google play mislukt 2019

aanmelden bij google play mislukt 2019