Met elektrische auto naar noorwegen de

Bete antwoord: Ja, je zou je P4-game op een P5 moeten kunnen pelen. ony i van plan dat de nieuwe conole achterwaart compatibel i, maar deze lijkt alleen achterwaart compatibel te zijn met be...

Hoe Schrijf Je Een Goed Reflectieverslag

Thursday, 9 September 2021
  1. Hoe schrijf je een goed reflectieverslag 10
  2. Hoe schrijf je een goed reflectieverslag op
  3. Hoe schrijf je een goed reflectieverslag je
  4. Hoe schrijf je een goed reflectieverslag het
  5. Hoe schrijf ik een goed reflectieverslag

Wanneer je de situatie helder hebt omschreven, ga je in de volgende stap jouw taak of rol in die situatie omschrijven. Belangrijk daarbij is ook dat je aangeeft welk doel je bij die taak had. Met andere woorden, waarom had of deed jij die taak? Bij de beschrijving van de taak moet je in ieder geval een antwoord geven op de volgende vragen:Wat was jouw rol? Wat was de rol van anderen? Wat werd er van je verwacht en door wie? Wat verwachtte je van jezelf? Wat was het einddoel? Van de taak is het een klein stapje naar de actie: wat is het dat je concreet deed? Hier gaat het dus om een beschrijving van jouw gedrag. Omschrijf jouw gedrag zoals een film of een verhaal in een boek, zodat de lezer zich gemakkelijk jouw gedrag voor kan stellen. Hoe gedetailleerder, hoe beter! Er zijn verschillende manieren waarop je dat kunt doen. Zo kan je bijvoorbeeld alle acties en reacties registreren op een tijdlijn (bijvoorbeeld: ' 9. 00 u start teamvergadering, 9. 30 u presentatie van mijn afstudeerproject, 9.

Reflecteren Reflecteren is bewust nadenken over je eigen handelen om op die manier je professionaliteit te vergroten. Dat is meteen ook het doel van een reflectieverslag: je reflecteert op je eigen leren en handelen. Je geeft aan wat je hebt geleerd en/of wat je sterke en zwakke kanten zijn. Je doet verslag van je eigen ontwikkeling. Structuur Als je een reflectieverslag schrijft, heb je veel steun aan een goed bouwplan. Dat zorgt ervoor dat er een logische opbouw in je verhaal zit. Je weet welke onderwerpen je gaat behandelen in welke volgorde. Het zorgt ervoor dat je tijdens het schrijven niet meer na hoeft te denken over de opzet van de tekst. En je weet zeker dat je niets vergeet. Veel reflectieverslagen zijn opgebouwd volgens de STARR-methode. STARR staat voor Situatie, Taak, Actie, Resultaat en Reflectie. S = SITUATIE Wat was de situatie? Wie waren erbij betrokken? Waar speelde de situatie zich af? Wanneer speelde de situatie? Wat gebeurde er? Was er een probleem? T = TAAK Wat was je taak?

Hoe schrijf je een goed reflectieverslag 10

Wat is voor jou een prettige wijze van beschrijven? Schrijf je bijvoorbeeld puntsgewijs? Of liever in verhaalvorm? Beiden is goed zolang de inhoud voldoet aan de criteria voor een reflectieverslag. Er zijn geen vaste richtlijnen voor de lengte van een reflectieverslag. Logischerwijs is een reflectieverslag niet een heel beknopt verslag. Maar te lang is ook niet aan te raden: voor de lezer moet je verslag ook helder en overzichtelijk zijn. Wanneer je twijfelt over de lengte van je verslag, bespreek dit dan met je supervisor of coach. Dit geldt ook voor je werkwijze bij het schrijven. Lukt het je om een overzichtelijk 'verhaal' te schrijven? Of heb je wellicht wat meer structuur nodig? Meer weten? Wil je meer weten over supervisie of coaching? Daar kan je hier informatie over vinden. Bron: "Reflecteren – Leren van je ervaring als sociale professional" door Marie-José Geenen Reflectieberichten Wil je reflectieberichten ontvangen die je helpen om scherp te blijven op het gebied van communicatie en zelfreflectie?

  • Hoe schrijf je een goed reflectieverslag lyrics
  • Hoe schrijf je een goed reflectieverslag 10
  • Hoe schrijf je een goed reflectieverslag man
  • Hoe schrijf je een goed reflectieverslag een
  • Hoe maak je een goed reflectieverslag? - Topscriptie
  • Hoe schrijf ik een reflectieverslag? - School - Girlscene Forum
  • Wat te doen op hong kong airport shuttle
  • Hoe schrijf je een goed reflectieverslag corona