Met elektrische auto naar noorwegen de

Bete antwoord: Ja, je zou je P4-game op een P5 moeten kunnen pelen. ony i van plan dat de nieuwe conole achterwaart compatibel i, maar deze lijkt alleen achterwaart compatibel te zijn met be...

Zo Glad Als Een Aal — Aal Nederlands Woordenboek - Woorden.Org

Friday, 10 September 2021

Een stuk in de kraag hebben. Een vliegende kraai vindt altijd wat. Daar is geen kruid tegen gewassen. Met dubbel krijt schrijven. Zo doof als een kwartel. Op zijn lauweren rusten. Ledigheid is des duivels oorkussen. Leergeld betalen. Dat is op dezelfde leest geschoeid. Schoenmaker blijf bij je leest! Vechten als een leeuw. Aan de leiband lopen. Nu is Leiden in last! (теперь начнутся проблемы). Oude liefde roest niet. Zo glad als een aal. Tussen hamer en aambeeld zitten. De aanval is de beste verdediging. Een adder aan de borst koesteren. De appel valt niet ver van de boom. Daar is niets op aan te merken. Daar komt de aap uit de mouw. Het er goed afbrengen. Grote aftrek vinden. Jan en alleman. Wiе A zegt, moet ook B zeggen. Op elk potje past een dekseltje. Hij zaagt de poten onder zijn eigen stoel vandaan. Hij is zo kaal als een luis. Hij zal zijn trekken nog wel thuis krijgen. просто сказал=_="

Zo glad als een aal - Stichting De Noordzee

Medium Claire Datum: 11-10-'19 Terug naar overzicht

Column van Leo Jansen, voorzitter van Stichting De Noordzee, gepubliceerd op het Visserij Innovatie Platform Zal er een AIP komen? Een aal innovatie platform? In het EVF (Europees Visserij Fonds) is voor 2009 geld uitgetrokken voor het uitzetten van glasaal. De Commissie van Toezicht van het fonds beoordeelt de criteria die bij de toekenning van gelden gehanteerd zullen worden. Zoals dat ook gebeurt voor de visserij op tong en schol. Intussen dreigt voor aal een vangstverbod gedurende een bepaalde periode naast het vangstverbod voor bepaalde (verontreinigde) wateren. Dit allemaal omdat evenals voor tong en schol de visstand onder druk staat. In het geval van aal zo dramatisch dat voor uitsterven gevreesd moet worden. Intussen is de aalkweek ter compensatie in opkomst. In feite gaat het daarbij om het opkweken van gevangen glasaal. Het voer bestaat (voor een deel) uit "vismeel" waarvoor dan elders vis moet worden gevangen. Het is voor een ieder duidelijk dat er "iets" moet gebeuren. Maar wat?

Zo glad als een aal. Met die moet je geen zaken willen doen, want die is zo glad als een aal. Of blijf bij die uit de buurt, want zodra je die een vinger geeft, dan pakt die je hele hand, die is echt zo glad als een aal. Je pikt ze er direct uit, diegenen die zo glad zijn als een aal, maar dan, omdat ze zo glad zijn, glippen ze je telkens door de vingers. Probeer er maar een grip op te krijgen, op deze gladde alen, het lukt je niet. Deze mensen zijn uitgekookt, geslepen, je voelt het, je hebt in de gaten dat je wordt belazerd en toch. Ze hebben overal een antwoord op, ze zijn hier heel snel in, er is geen seconde twijfel. Maar toch, er klopt iets niet aan hun verhaal. Er zit een adder onder het gras. Gladde alen hebben vaak ook iets flamboyant over zich, iets charmant, wat ze aantrekkelijk maakt. Dit weten ze ook van zichzelf, lopen er mee te koop en te pronken. Maken er gebruik van door er misbruik van te maken. Je zal er maar mee in aanraking komen en het niet door hebben. De mens verschijnt in heel veel vormen, van zachtaardig, lief, tot de grote leugenaar.

Stuur ons een foto (via Twitter, Facebook of mail) en we plaatsen hem op de site. Inzenders doen daarmee afstand van de foto. Het auteursrecht wordt in volle omvang overgedragen en door Slechte Slogans geaccepteerd.

zo glad als een aal facebook zo glad als een aal de zo glad als een aal op
  1. Wat is zo glad als een aal
  2. 60 jaar studio sport op tv http
  3. Begin en einde eerste wereldoorlog facebook
  4. Zo glad als een aal, Silca Synergetic | Mountain Bike Plus
  5. Het laatste nieuws van de dag
  6. Slechte Slogans: Zo glad als een aal? Bij Slaaphof vis je niet achter het net !
  7. Wat is de betekenis van Zo glad als een aal
  8. 'Blatter is zo glad als een aal, je kunt hem nooit echt te pakken krijgen'
  9. Philips koffiezetapparaat voor 2 kopjes pdf
  10. Aal Nederlands woordenboek - Woorden.org